Veri silme
Özgeçmişçi özgeçmişlerinizi, fotoğrafınızı ve ayarlarınızı yalnız cihazınızda tutar. Özgeçmişlerinizin hesapta ya da sunucuda kopyası yoktur.
- Bir CV'yi silmek: uygulamada CV listesi › menü › Sil.
- Her şeyi silmek: uygulamayı kaldırın ya da Android Ayarlar › Uygulamalar › Özgeçmişçi › Depolama › Verileri temizle.
- Kota sayaçları ve bildirimler sunucumuzda adınızla bağlantılı değildir; sayaçlar kendiliğinden, bildirimler 180 gün sonra silinir.
- Satın alma kayıtları: Google Play ve RevenueCat'te tutulur. support@plainwharf.com adresine yazın, RevenueCat'ten uygulama kullanıcı kimliğinize ait kaydın silinmesini isteriz; önce Google Play'de aboneliğinizi iptal edin.